Autoglym Carbon Shield Coating

Autoglym heeft een nieuw, uniek product ontwikkeld: Autoglym Carbon Shield Coating voor interieur en exterieur. Een bijzonder beschermende coating!

Shield Exterior Protection is een beschermende coating voor exterieurlak en -glas.
Het Shield beschermingssysteem werd speciaal ontwikkeld om het lakwerk en het exterieurglas van uw voertuig te beschermen. Met Shield Protector van Autoglym wordt vloeibare koolstof in het lakwerk van het voertuig ingesmolten en een ondoordringbare laag gevormd als bescherming tegen omgevingsinvloeden zoals uv-straling, zure regen, industriële uitstoot, strooizout, asfalt-vuil, boomsap en bijtende reinigingsmiddelen.
Shield Glas van Autoglym is zeer waterafstotend en biedt een uitstekende bescherming voor uw zij- en achterramen. U profiteert van een optimaal zicht, ongeacht de omstandigheden.

Shield Interior Protection is een interieur beschermende coating voor vloerbedekking en bekleding. Shield Interior van Autoglym is een geavanceerde coating die de matten en bekleding van auto’s (stof en leer) beschermt tegen gemorst materiaal , stof en kleverige vlekken. Het vormt een duurzame waterbestendige coating die vocht en vlekken afweert.

 

Doordat Shield Protector volgens de juiste toepassing aangebracht moet worden is het alleen te koop voor en te gebruiken door gecertificeerde Autoglym professionals. Roo Handelsonderneming is Shield instructeur en brengt u graag de juiste werkwijze bij. Heeft u interesse, neem contact met ons op!