Kalkaanslag verwijderen

Aanslag van kalk in de douche, op tegels, op de wastafel of in het toilet: een lastig probleem, maar met het juiste middel is kalkaanslag verwijderen ook voor u mogelijk!

Kalkaanslag, ook wel kalkafzetting, kalksteen of ketelsteen genoemd, bestaat voornamelijk uit calcium- en magnesiumionen. Kalkaanslag blijft achter op het oppervlak na het verdampen van water. Douche, wastafel, toilet en apparaten waar water aan te pas komt zijn bekende objecten waar kalkafzetting zich ophoopt. Laag voor laag bouwt de aanslag van kalk zich op. Aanslag van kalk kan leiden tot diverse problemen in bijvoorbeeld apparaten, afvoer, toilet en douche. Kalk is eveneens een broedplaats voor vuil en bacteriën welke geuroverlast kunnen geven.

Kalkaanslag verwijderen

Met het juiste middel is kalkaanslag verwijderen geen probleem meer. De Melbi Ontkalker Strong is een uitmuntende ontkalker voor het gehele sanitairgebied. De Ontkalker Strong verwijdert onmiddellijk kalkaanslag, urinesteen en roest op de meest doelmatige wijze. Melbi Ontkalker Strong reinigt afvoerleidingen en vergroot de diameter van de buizen.

Melbi Ontkalker Strong is geschikt voor particulier en industrieel gebruik en perfect voor het oplossen van kalkaanslag van onder andere tegelwanden, wastafels, bad en douchecabines, toiletten en urinoirs.

 

Het unieke van Melbi Ontkalker Strong

  • Zeer krachtig, vele malen effectiever dan de reguliere middelen
  • Veilig te gebruiken op metalen en zuurbestendige oppervlakken
  • Bevat geen schuurmiddel (wat het glazuur van keramiek beschadigt)
  • Prettig in gebruik, hecht zich goed aan het oppervlak
  • Biologisch afbreekbaar

 

Melbi Ontkalker Strong badkamer


KLIK OP DE AFBEELDING OM DE ONTKALKER STRONG TE BESTELLEN.