Reinigingsproducten voor carwash

Van super schuimreiniger tot nano glansbeschermers: Roo Handelsonderneming heeft een specifieke lijn reinigingsproducten voor carwash in het assortiment. Deze producten voor het machinaal wassen behoren tot de top van de markt en voldoen aan de strengste Europese normen. De producten worden voortdurend getest en verder ontwikkeld. De producten kenmerken zich door de milieuvriendelijkheid, goede prijs/kwaliteit verhouding en veiligheid.

Totaalaanbod reinigingsproducten voor wasstraten op maat

Voor elke carwashlocatie en voor elke wasinstallatie bieden wij een totaalaanbod aangepast aan uw wensen.  Er zijn diverse varianten voorreinigers, schuimreinigers, shampoos, (glans)beschermers, drogers en velgenreinigers.

Juiste dosering voor optimaal rendement

Bij aanschaf van de producten voorzien wij u van advies en stellen uw wasinstallatie optimaal in om het beste rendement te behalen. Dit kan flinke besparingen opleveren. Ook later kunt u ons altijd benaderen voor advies.

Voor iedere carwash, wasstraat, hogedrukinstallatie, rollover, truckwash installatie, DHZ wasbox, autopoetsbedrijf en carcleaning bieden wij een compleet aanbod van was- en beschermingsproducten voor machinaal gebruik.

Wilt u meer informatie of een productadvies op maat? Neem contact met ons op!

 

Reinigingsproducten voor wasstraten, carwash, wasinstallaties, wasboxReinigingsproducten voor wasstraten, carwash, wasinstallatieReinigingsproducten voor wasstraten, carwash, wasinstallatie, wasbox