Urinesteen oplossen

Hoe is urinesteen in toilet, urinoir of afvoerleiding op te lossen?

Aanslag van urinesteen en kalk in het toilet vormen een voedingsbodem voor vuil, schimmels en bacteriën. Het veroorzaakt een onhygiënische, zichtbare bruinkleurige laag en een overheersende stank. Deze aanslag van kalk en urinesteen oplossen is een moeilijke klus. Andere reinigingsmiddel lossen dit probleem vaak niet effectief op. Roo Handelsonderneming heeft een uniek product voor het oplossen van kalk en urinesteen in het toilet zonder gevaarlijke stoffen en geschikt voor dagelijks gebruik: de Toiletreiniger verwijdert en voorkomt de aanslag van kalk en urinesteen volledig.

Bij ernstige aanslag en verstopping adviseren wij de Melbi Urinesteenverwijderaar.


Urinesteen in afvoer / afvoerleiding verstopt door urinesteen

Wanneer een urinoir of toilet verstopt raakt, is urinesteen hier vaak de oorzaak van. Langdurige ophoping van urinesteen zorgt ervoor dat de sifon en achterliggende leidingen verstopt raken. De Urinesteenverwijderaar kan eenvoudig de aanslag van urinesteen oplossen, in de meeste gevallen zonder demontage. U kunt dit zelf eenvoudig uitvoeren.

De producten kunnen veilig gebruikt worden op RVS, porselein en afdichtrubbers. Zeer geschikt voor het oplossen van kalk en urinesteen in urinoirs, toiletten en afvoerleidingen. Geschikt voor de dagelijkse reiniging en periodiek onderhoud.


Kalk en urinesteen oplossen

 

Wij hebben twee producten voor het oplossen van urinesteen en kalk in ons assortiment.

  • Voor het oplossen van lichte aanslag van urinesteen en dagelijks onderhoud ter voorkoming van aanslag van urinesteen en kalk: gebruik de Toiletreiniger.
  • Voor het oplossen van hardnekkige aanslag van urinesteen en kalk, verstopping of periodiek onderhoud: gebruik de Urinesteenverwijderaar.

Bestel de effectieve kalk- en urinesteenoplosser  eenvoudig in onze webshop. Advies op maat nodig? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.